Rendamax

Társasházaknak

Ideális megoldás társasházak részére

Finanszírozza a törlesztő részleteket a megtakarításból. Régi kazánjaik cseréjével legalább 25 %-ot takaríthat meg a gázdíjból, és a kazánházi elektromos díjból. A megtakarított összegből könnyedén kifizethető a törlesztő részlet.

Tudta-e, hogy a társasházak részére 70%-os kamattámogatású kedvezményes hitelfelvételre van lehetőség, amely lakástakarék pénztári szerződéssel kiegészítve kamatmentessé válik!

 

 

   

   Tudta –e?

 

Egy elavult (15 évnél régebbi) kazánnal nehezen tud energiát megtakarítani. Ha ezen változtatni szeretne, akkor a döntést ne halassza tovább, hiszen lehet, hogy a következő áremelés teljes mértékben ellehetetleníti a beruházástól. Minél előbb lép, annál többet spórol, hiszen elavult kazánja egész évben jelentős veszteségekkel fog üzemelni, és akár 20-30%-kal rosszabb átlagos éves hatásfokkal, a korszerű Rendamax kondenzációs gázkazánokhoz képest.

Vannak olyan házak, amelyek nagy gonddal külső hőszigeteléssel, kiváló nyílászárókkal vannak ellátva, de a gázkazán régi típusú. Így indokol a tulajdonos: először azt kell megakadályozni, hogy a radiátor az utcát fűtse. Miért nincs igaza? A régi kazánban eltüzelt földgáz energiájának jelentős része el se jut a radiátorokig, kiszökik a kéményen. Bár minden projekt egyedi, a legtöbb esetben az eredmény: az első (leghatékonyabb) teendő a kondenzációs gázkazán, és a mikroprocesszoros fűtésvezérlő telepítése.

Mindezeket és a kedvező hitel-lehetőséget is figyelembe véve kiváló megoldást kínál társasházak fűtési problémaira a K-Láng Kft., teljes körű kazánfelújításra vonatkozó ajánlataival (műszaki információ, kivitelezés, szerviz, beüzemelés, üzemeltetés).

 

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Az Ön neve:
Az üzenet szövege:

Kapcsolat

Magyarországi képviselet:
Ariston Thermo Hungária Kft
1135 Budapest, Hun u. 2.
Tel/Fax: (1) 237 1110

Kereskedelmi partnerünk:
K-LÁNG Kft.
1096 Budapest, Vendel utca 9.
Erix irodaház
E-mail: rendamax@rendamax.hu
Telefon: +36 30 9142 380