Rendamax

Rendszervezérlők

A Rendamax kondenzációs gázkazánok alapvezérléssel vannak ellátva, melynek köszönhetően egy fűtőkör és egy hmv-kör ellátására alkalmasak. Ezen lehetőségek további, az igénynek megfelelő opcióként megválasztott Siemens vezérlőegységekkel, illetve érzékelőkkel bővíthetőek tovább maximum nyolc fűtőkörig. Illetőleg a Logon B vezérlő alkalmazásával kaszkádrendszer vezérlésére is van lehetőség, mely szintén nyolc fűtőkörig bővíthető – a kaszkádvezérlő alapból két fűtőkör és egy hmv-kör vezérlését teszi lehetővé.

Készülékeinkhez az alábbi vezérlőegységeket, illetve érzékelőket ajánljuk:

Külső hőmérséklet-érzékelő (QAC34)

A külső hőmérséklet-érzékelő egy kazán esetén a kazánban található vezérlőegységbe, kaszkád telepítés esetén pedig a Logon B vezérlőbe köthető. Az 1 kOhm-os érzékelő alkalmazása minden esetben ajánlott a kazán precízebb üzemének elérése okán. A külső érzékelő rádiófrekvenciás változatban is elérhető – ez esetben a vevő típusjele AVS71, az adóé pedig AVS13).

Fűtőköri hőmérséklet-érzékelő (QAD36)

Csőre bilincselhető fűtőköri hőmérséklet-érzékelő, amely 4 fm-es kábellel rendelkezik. Ezen érzékelőt nemcsak az egyes fűtőkörökre ajánljuk, hanem a hidraulikus váltóban lévő hőmérséklet figyelésére is. A termék árban foglalt tartozéka a 4 fm kábel, és a rögzítéshez szükséges bilincs.

Fűtőköri / hmv merülő-érzékelő (QAZ36)

A QAZ36 típusú merőlőérzékelő annak függvényében, hogy a vezérlőegység mely pontjára van csatlakoztatva, mint a hmv-tároló, mint pedig a fűtőkör hőmérsékletének érzékelésére alkalmazható. A termék árban foglalt tartozéka a 1/2″-os menettel rendelkező merülőhüvely.

Beltéri kezelőegység (QAA75)

A szobai hőmérséklet-érzékelőként is alkalmazható beltéri kezelőegység teljes programozhatóságot tesz lehetővé. Amennyiben a fűtőköröket nem csak külső hőmérsékleti jel alapján szeretnénk üzemeltetni, úgy minden fűtőkörre ajánlott egy ilyen egység telepítése. A QAA75-ös BUS-kommunikációs kapcsolattal bír, s rendszerkialakítástól függően a kazánba és a Logon B vezérlőbe egyaránt köthető. A beltéri kezelőegység rádiófrekvenciás változatban is elérhető – ez esetben a vevő típusjele AVS71, az adóé pedig QAA78).

Logon B kaszkádvezérlő

Ha két vagy több kazán kaszkádtelepítéséről van szó, akkor azt a Logon B típusú, falra szerelhető vezérlőegységgel lehet megoldani. A vezérlő a kazánok kaszkádléptetése mellett két fűtőkör és egy hmv-kör vezérléséről tud gondoskodni, a fűtőkörök száma azonban nyolc körig tovább bővíthető az AVS75 kiegészítő modul alkalmazásával. A vezérlőegység mellett szükséges még a külön egységnek számító master, illetve slave kaszkád kitek alkalmazása is.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Az Ön neve:
Az üzenet szövege:

Kapcsolat

Magyarországi képviselet:
Ariston Thermo Hungária Kft
1135 Budapest, Hun u. 2.
Tel/Fax: (1) 237 1110

Kereskedelmi partnerünk:
K-LÁNG Kft.
1096 Budapest, Vendel utca 9.
Erix irodaház
E-mail: rendamax@rendamax.hu
Telefon: +36 30 9142 380